About

En kvinde med lyst til nye udfordringer og oplevelser. Bosat på Amager (også kaldet lorteøen) med mand og kat. Når vi ikke opholder os i byen, så er vi oftes at finde i New York.

Hvis du støder på mig, vil du bemærke at jeg har et kamera over skulderen. Fotografering er min store hobby og en af de bedste måder for mig at koble af fra hverdagens til tider ret stressende hverdag.

Derfor vil størsedelen af billederne fra denne side også være mine egne, hvis de ikke er det, vil der være kildehenvisning til hvor billedet komme fra.

Til maj 2010 har jeg taget 3 mdr. fri fra mit arbejde, for sammen med min mand at tage endnu engang til New York for at opleve byen og det den har at tilbyde, og bare nyde byen i fulde drag.

Jeg blogger om alt mellem himmel og jord som støder på min vej, og som jeg syntes kunne være sjovt at dele med jer fra New York.

Håber du vil følge med her på bloggen om mit eventyr.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

De billeder der ikke er taget af mig, ejer jeg ikke rettighederne til, og jeg bruger dem ikke kommercielt. Hvis der ikke er skrevet nogen reference betyder det, at billedet er mit eget, og er dermed min private ejendom. Kontakt mig før du evt. låner det, og husk altid at skrive en reference på det, evt. link. Har jeg lånt et billede af dig og du ønsker det fjernet, så send mig en mail og jeg vil omgående fjerne det – på forhånd tak! .

(Pictures there are not taken by me, I own no rights to, and I do not use them commercially. If there is no written reference means that the picture is my own, and therefore my private property. Contact me before you may borrow it, and always remember to write a reference for it, possibly with a link. If I borrowed a picture from you and you want it removed, please send me an email and I will immediately remove it – thank you in advance! .)

13 tanker om “About

 1. thaaaaanks! hiii! could you please translate the following text for me to danish, I got a buyer from Denmark but she made the HUGE mistake of leaving negative feedback intending to cancel an order. This of course affects me hugely so I really would appreciate if you could help me out?
  The text is this:
  Etsy doesn’t allow me to cancel the order until you have removed the negative feedback please follow the instructions I sent you.I NEED you to remove the negative feedback, otherwise I can’t cancel the transaction and I can’t give you the refund.

  Go to Your Etsy > Feedback > Completed Feedback. If you have negative or neutral rated feedback, you will see a link for Kiss and Make Up just below that particular feedback entry.

  When you initiate a Kiss and Make Up offer, a Conversation is automatically sent by Etsy to both you and the other person involved in the transaction. Both parties must agree to change the feedback rating from negative/neutral to positive to complete the Kiss and Make Up process.

  I know it’s a bit long but you would save my and her life!! Thanks! 😀

 2. Hi would you mind sharing which blog platform you’re using? I’m going to start my own blog soon but I’m having a difficult time choosing between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S Sorry for getting off-topic but I had to ask!

  • Sorry I first responding now, but have not seen your question before now.

   I use WordPress and the layout called MistyLook by Sadish, I have just used one of my own pictures and play around with the various widgets features.

   Hope you can use it – otherwise just ask again.

 3. Hej Mette
  Jeg flytter til NYC efter sommerferien, hvor jeg skal være i et halvt år. Jeg skal i den forbindelse skrive et 8 semesters projekt om danskeres købsadfærd, når de flytter fra Danmark (storby vs. lille by) til New York, om der er en ændring i hvad folk køber, hvordan de køber det og om de tager den “nye” købsadfærd med sig hjem. Jeg håber meget, at du vil være interesseret i at lade dig interviewe i forhold til da du boede/bor i New York og hvordan det forholder sig, når du bor i Danmark. Interviewet kan gøres over skype i alle timer af døgnet, og jeg regner ikke med at det tager mere end 30 min.
  Desuden vil jeg spørger dig om du kender andre, som også kunne være interesseret i at hjælpe mig eller om netværks, hvor jeg kan finde danskere i NYC (kender allerede Det Danske Netværk i New York på Facebook).

  På forhånd tak for din hjælp og god påske! 🙂

  Mange Hilsner Sacha

 4. Hej Mette
  Super med sådan en side her. Vi skal til new York med vores 8 måneder dreng om nogle måneder og har en masse spørgsmål. Så håber du kan være os behjælpelig.
  Mvh Mie

 5. Hej Mette
  Fantastisk hjemmeside du har om New York. Vi skal selv til USA på ferie til efteråret og er i gang med at planlægge. Må jeg skrive til dig?
  Kh. Joan

 6. Hejsa og tak for en rigtig god hjemmeside med megen nyttig information 🙂
  Vi skal til NY med vores datter, som på det tidspunkt er 9 mdr. Vi skal lande i JFK og skal bo på Manhattan og jeg er noget nervøs for taxaturen til og fra lufthavnen, da taxaerne derovre jo som udgangspunkt ikke har autostole til børn.

  Kender du til nogle taxaselskaber i NY hvor man kan bestille en taxa med autostol? Eller hvad er din erfaring i forhold til at køre i taxa med baby?
  På forhånd mange tak for dit svar.

  VH. Mette

  • Vores oplevelse med at køre i taxa på Manhatten med barn/baby uden autostol var kun positivt. Så snart de så vi havde barn/baby med, så hjalp de os med klapvognen og tasker/poser, også kører de bare lidt mere langsomt.

   Hvis I lejer bil så kan I bestille autostol, og deres standard er lige som andre udlandske udlejningsselskabers standard i udstyr. Men vi fandt ikke nogen taxaselskaber da det ikke var et behov for os, fordi vi valgte at sidde med vores dreng på skødet hos en af os.

   Vi bestilte hjemmefra en towncar fra lufthavnen (Newark) så vi ikke skulle stå i kø og vente på at få en taxa, men bare kunne ringe og 10 min. efter stod de med en vogn til os.
   Vi syntes de var meget hensynsfulde med at køre pænt når vi satte os ind i en vogn og skulle køres et eller andet sted hen.

   Hvis jeg var jer, ville jeg nok bestille en towncar, også spørg til om de har autostol.

   Håber dette kunne hjælpe lidt på din nervøsitet.

   Rigtig godt tur.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s