New York vs. Baby

Jeg smutter inden længe til New York sammen med manden og vores dreng på 8 mdr., så denne gang i New York bliver set fra godt 70 cm højde istedet for 165cm højde.

Så ikke noget med drinks on a rooftop terasse eller late night dinner på en fin restaurant, næææ denne gang bliver det på familie/børnevenlige restauranter, der skal ses på legetøjsbutikker og børnetøjs butikker (og selvfølgelig også noget til mig selv).

Er gået igang med at finde restauranter som er børnevenlige, aktiviteter i byen hvor man kan medbringe barn og klapvogn og ikke mindst cool børnetøjsbutikker og legetøjsbutikker.

Tror snart jeg har travlet samtlige hjemmesider igennem, og fået skrevet en liste med de steder vi evt. vil besøge i den uge vi er afsted.

Vil selvfølgelig skrive et par indlæg om turen til New York med baby, både med praktiske anbefalinger, restaurantbesøg og ikke mindst gode shoppingsteder til børn.

Har du selv erfaring med en tur til NY med baby eller spørgsmål til hvordan man rejser med baby til byen, så skal du være velkommen til at skrive til mig.

Back Camera

 

(I am planning a trip to New York with an 8 month old baby, and has started to find restaurants, shops with clothes and toys)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s