Restaurant: Ember Room

Lige ved siden af Southern Hospitality som jeg fortalte om HER, ligger Ember Room, som er endnu en af Hells Kitchen fantastiske restauranter.

Restauranten åbnede i februar 2011, så den er godt ét år gamel, der er plads til 140 gæster, og de beskriver selv restauranten således: The vibrant 140-seat restaurant offers a distinctive dining experience with a menu that blends Asian traditions with American sensibilities.

Ember Room er smuk dekoreret med rustikke bjælker, lanterner og en belysninger som indbyder til en hyggelig stemning.

Når du kommer ind af døren fra gaden af, mødes du velkommen i deres lounge med en bar, hvor loftet går helt op til deres 1 sal, og på væggene er der træbjælker med kinesisk kalligrafi som er belagt med bladguld.

Herefter er rastauranten delt op i 2 dele – i gadeplan ligger ivory prince terrace, og på 1 salen ligger golden bell room.

Ivory prince terrace er væggende også dækket af store træplanker, og bagerst i rummet er væggene dækket af autentiske asiatiske lanterner. Læs mere om Ivory prince terrace HER.

Oppe på 1 salen finder man Golden bell room, hvor loftet er dækket til med 4000 autentiske håndlavet thai klokker som giver det smukkeste stemning af lys i rummet, og du kan se lofte ude fra vejen af, som gør restauranten spændenden og dragende. Du kan læse mere om Golden bell room HER.

I hele restauranten er der sorte borde og stole, og alle stole har et simpelt rødt bånd rundt stoleryggen, som er med til at gøre det hele bare lidt mere gennemført.

Der er en mening med alle disse smukke detaljer i Ember Room, og dem kan du læse om lige HER.

Servicen er helt i top, med venlig betjening der sørger for en uden at være for meget, de fortæller om maden når den bliver serveret, og v selvom der er fyldt så virke de ikke stresset.

Her lidt billeder af den mad vi fik, som er så lækker og indbydende. Drømmer stadig om den dessert jeg fik, har aldrig fået så lækker en chokoladeis, (beklager kvaliteten af billederne, de er taget med telefon)

Forreten: Chicken satay with penaut sauce

Mandens hovedret var BBQ Boneless short ribs

Min hovedret var Red curry crispy duck

Vores desserter.

Først mandens som var en dessert i stil med æblekage (meget lækker)

og min var en chokoladekage pakket ind i rispapir med den mest fantastiske chokoladeis ovenpå (drømmer stadig om denne dessert)

Restauranten er beliggende på adressen: 647 9th Avenue

Ember Room er helt sikkert en restaurant som ligger i top 5 på min liste over fantastiske restaurant oplevelser.

Et sted jeg vil anbefale alle at besøge.

 

 

2 tanker om “Restaurant: Ember Room

  1. Tak…er lige ankommet til vores første besøg NY idag. Og vi startede med at booke bord på Ember Room kl 21.00, ….og hold da op, skønt sted, fantastisk mad og super sød tjener!
    Tusind tak for tippet!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s